Wat opdrachtgevers zeggen
over Frits@work

Testimonals

“Frits heeft mij geholpen met het verder professionaliseren van mijn bedrijf en de hierbij horende cultuur. Hij heeft mij geholpen met het opzetten van een vergaderstructuur en managementstrategie. Hij heeft mij tips en handvatten gegeven hoe ik als eigenaar van Young Plants Holland, mijn medewerkers hierin kan betrekken waardoor de kwaliteit van hun werk toeneemt. Daarnaast heeft hij mij geholpen met praktische zaken zoals het verbeteren van onze website.

Frits is betrokken bij het proces en levert maatwerk, hij is energiek, betrouwbaar en discreet.”
Stijn van der Loo

Eigenaar, Young Plants Holland

“In deze bizarre tijden liepen wij enorm vast in alles. Geen structuur meer, geen vooruitzicht, inspiratieloos en niet meer weten welke zaken prioriteit hebben en welke niet. We liepen als een kip zonder kop rond in onze eigen zaak. Met een ongeorganiseerd zootje als gevolg.

Via via kwam Frits bij ons terecht. Hij heeft ons met een paar sessies geleerd om te kijken wat op dit moment je belangrijkste prioriteit is en daar naar toe te werken. Weer structuur krijgen en georganiseerder werken. Dit door planningen te maken. Ook al zijn het kleine dingen die moeten gebeuren. Toch inplannen. Zodat je een goed overzicht hebt van wat er allemaal gedaan moet worden. Zo krijg je meer structuur in je zaak maar ook in je leven.

Wij zijn dankzij Frits weer hard op weg naar structuur en orde in de zaak en persoonlijk.”

Eloise Keus

Eigenaresse, Lunchroom Coffee Time Ulvenhout

“Frits is de ideale persoon om bedrijven te helpen bij het bijsturen of aansturen van projecten. Hij geeft niet enkel advies voor de korte- en langetermijn maar zal als eerste de handen uit de mouwen steken om zaken op te lossen. Hij past zich snel aan de nieuwe werkomgeving. Zijn positiviteit en hands on mentaliteit spreken bij zijn klanten tot de verbeelding. Wij hebben hem zelf ook aan het werk gezien en wij waren verbaasd dat hij zich zo snel kan aanpassen aan een nieuwe werkomgeving. Ook stelt hij snel de juiste diagnoses. Hij heeft een goede kennis van organisaties en human resource management. Wij raden hem sterk aan!”

Eva Kuijper en Erik Kuil

Eigenaren, Ubocht

Neem contact op

7 + 14 =